+355 682206300
10 Mënyrat për të zvogëluar rrezikun e sëmundjeve të zemrës   Sëmundjet e fëmijërisë që çdo prind duhet t’i dijë   Udhëzues ekzaminimi për sëmundjet seksualisht të transmetueshme (SST)
   
Numuri një i vdekjeve në botë nga sëmundjet e zemrës është si rezultat i ngushtimit të arterieve
që furnizojnë zemrën me gjak...
Lexo me shume
 

 

Ka kaq shumë sëmundje të fëmijërisë, infektive dhe joinfektive, sa do të qe e pamundur t’i listojmë këtu të gjitha. Megjithatë, do të prezantojmë disa ...
Lexo me shume

  A e dini që rreth gjysma e adoleshenteve dhe të rinjve seksualisht aktivë marrin një SST përpara moshës 25 vjec... Lexo me shume

Newsletter

Kontakt

mapRr. Dibrës (në kryqëzim me rr. Riza Cerova), Pallati 132, Kati II, Tiranë

 

map+355 4 2450016

Na ndiqni në