+355 682206300

Na ndiqni ne rrjetet sociale:     dhe   

 

Jun 11, 2013
Featured Home Page

Laborator


Laboratori ofron shërbime në fushën e ekzaminimeve klinik- biokimik- Imunologjik, hormonal si dhe...

2373 Last modified on Tuesday, 28 October 2014 12:50
Login to post comments

Kontakt i shpejte

Ju lutemi per te kontaktuar plotesoni te dhenat e meposhtme

5 + 5 = ?

Rreth Nesh

Mirësevini në Qëndrën Diagnostike Alfa

Ju mirëpresim në Qëndrën Diagnostike Alfa ku ne e kemi bërë atë misionin tonë për të ofruar cilësi dhe kujdes të jashtëzakonshëm për pacientët tanë. Qasja e shenjtë e shërbimit mjeksor që ne ofrojmë fillon nga minuta kur pacienti ka vizituar zonën e pritjes dhe nuk do të përfundoje derisa t’i kemi ofruar kujdesin më të mirë të mundshëm.

Qëndra Diagnostike Alfa ka filluar në fillim me shërbimet laboratorike në sektorin e kujdesit shëndetsor, në Tirane, që në shkurt 2009 dhe më pas në 2012 me shërbime në ekografi, kardiologji, obsetrike/gjinekologji, endokrinologji. Qëndra është pozicionuar në Rr. Dibrës, Tiranë.

Ekipi mjek dhe laborant, i kualifikuar, me experience dhe me grada shkencore, ofrojnë ekspertizë në të gjitha disiplinat për të cilat Qëndra Diagnostike Alfa është e liçensuar, duke siguruar ofrimin e shërbimeve të cilësisë më të lartë për pacientët dhe komunitetin mjeksor...

LEXO ME SHUME 

Newsletter

Kontakt

mapRr. Dibrës (në kryqëzim me rr. Riza Cerova), Pallati 132, Kati II, Tiranë

 

map+355 4 2450016

Na ndiqni në