+355 682206300

Sherbimi I Endokrinologjise


Shërbimi ambulator i endokrinologjisë merret me ndjekjen e sëmundjeve akute dhe kronike të të gjitha organeve endokrine
Ky shërbim identifikon shkaqet e problemeve të ndryshme endokrine dhe gjen mjekimin më të mirë për pacientet. 

shërbimet që kryhen:

  • Diabeti: Diabeti i sheqerit tip 1 dhe 2, Diabeti i shtatzënisë, Sindroma Metabolike, Hipoglicemia
  • Obeziteti: diagnostikohet dhe trajtojtohet etiologjia e obezitetit, terapi dietike
  • Tiroidja: Hipertiroidizëm, Hipotiroidizëm, Strumë, Nodul i Tiroides, Kancer të Tiroides, testet e hormoneve, ekografi e tiroides 
  • Kockat: Osteoporoza/Osteopeni, Hiperparatiroidizëm, Hipoparatiroidizëm
  • Hipofiza: Adenom e Hipofizës, Hipopituitarizëm, Galaktore, Diabeti Insipid
  • Gjëndrat mbiveshkore: Adenom e Mbiveshkores, Hiperadrenalizëm, Hipoadrenalizëm
  • Sëmundjet e Gonadeve: Sindroma e Ovarit Polikistik, Sindroma Turner, Hipogonadizëm, Infertiliteti
  • Menopauza: testet hormonale, PAP test, DEXA-densitometria e kockave 

Newsletter

Kontakt

mapRr. Dibrës (në kryqëzim me rr. Riza Cerova), Pallati 132, Kati II, Tiranë

 

map+355 4 2450016

Na ndiqni në