+355 682206300

Check – Up për meshkuj dhe femra


Check-Up për meshkuj dhe femra mbi 40 vjeç 

 • Gjak komplet
 • Urinë komplet
 • Kolesterol
 • Trigliceride
 • Glicemi esëll
 • Vizitë kardiologu dhe EKG
 • Eko abdominale
 • Vlerësim i mjekut të check-up

 

Check-Up për meshkuj nën 40 vjeç 

 • Gjak komplet
 • Urinë komplet
 • ALT
 • AST
 • Bilirubine totale
 • Eko abdominale
 • Vlerësim i mjekut të check-up

 

Check-Up për femra nën 40 vjeç 

 • Gjak komplet
 • Urinë komplet
 • ALT
 • AST
 • Bilirubinë totale
 • Eko gjiri
 • Pap test
 • Vlerësim i mjekut të check-up

             

Newsletter

Kontakt

mapRr. Dibrës (në kryqëzim me rr. Riza Cerova), Pallati 132, Kati II, Tiranë

 

map+355 4 2450016

Na ndiqni në